Hukukcu.com - Türkiye'nin Hukuk Portalı Forum İcra İflas Hukuku
kredi kartı ve tüketici kredileri | Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt |
| Gönderen | Gönderi |
|---|---|
| vesile | Gönderilme Zamanı: 2010/7/22 0:37 |
Acemi üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/22 Gönderen: Gönderiler: 2 |
kredi kartı ve tüketici kredileri kredı kartı ve tüketici kredilerınden dolayı icralık oldum üzerime kayıtlı iki adet arsa var ve aynı zamanda bordrolu calısanım icraya girenler sıraya girdiler şu anda ben iki arsamı baska bırısıne satabılır mıyım daha önce mal beyanında bulunmadım bu ıkı arsamın kefillikten dolayı 8 bın lıra icrası var ben direk icra mudurlugune gıdıp bır mıktar yatırıp arsayı satısa cıkarabılır mıyım? arsaları alacak kişi 8 bın liralık icra nın bır kısmını yatırdıktan sonra borclu olarak kabul edıyor dıger ıcralaımdan dolayı herhangı bir sorun yasar mıyım satıs yaparsam eger?
|
| Devrimci | Gönderilme Zamanı: 2010/7/22 12:35 |
Süper Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/10 Gönderen: Gönderiler: 170 |
Re: kredi kartı ve tüketici kredileri Mal kaçırma amacınız yoksa ,karşı tarafta hısım akraba değilse ,kötüniyetli de değilse hacizli arsanızı satabilirsiniz.
|
| vesile | Gönderilme Zamanı: 2010/7/22 12:56 |
Acemi üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/22 Gönderen: Gönderiler: 2 |
Re: kredi kartı ve tüketici kredileri 7 mılyar olan borcum ıcra musurlugunde 11 mılyar olmus ıcra mudurlugu avukatla anlasmamızın daha iyi olacagını söyledı ancak aynı avukata aynı bankanın kredı kartıda ıcralık oldu avukat ıle anlasırken ıpoteklı olan ıcralık borcumun taksıt taksıt ödeyebılmek ıcın nasıl bır prptokol yapmam lazım? yanı ben 11 mılyar ıcın anlastıgımı zannnedıp aynı bankanın kredı kartı borcu ıcın o ımzayı oraya kullnabılır mı?
|
| BURSARANGE | Gönderilme Zamanı: 2010/7/31 2:57 |
Umut vaadeden üye ![]() ![]() Kayıt: 2008/12/5 Gönderen: Gönderiler: 21 |
Re: kredi kartı ve tüketici kredileri sakın muafakat vermeyin.yoksa ödemediğiniz takdirde hapis cezası alırsınız.
|
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | |
| Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun | |