Hukukcu.com - Türkiye'nin Hukuk Portalı Forum Ceza Hukuku
Yardıma ihtiyacım var..! | Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt |
| Gönderen | Gönderi |
|---|---|
| tugba17 | Gönderilme Zamanı: 2010/7/31 12:19 |
Acemi üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/31 Gönderen: Gönderiler: 1 |
Yardıma ihtiyacım var..! Ben 17 yaşında lise öğrencisiyim.31 Mart günü ben okuldayken evime ondan önceki gün gittiğim yer ile ilgili bir telefon geldi.Tökezledim...Arayan adam bir aile tanıdığı olduğunu ve teyit olarak da annemin ve babamın adını,nereli olduğumuzu söylemiş.Densizin biridir dedik fakat aradan çok geçmeden yine telefon geldi.Bu sefer cep telefonumla görüşme yapıyordum.Ev telefonu çaldı ve arayan yine aynı adamdı..."Kızınız şu an telefonda x kişiyle konuşuyor." dedi.Verdiği bilgi doğruydu fakat konuştuğum kişi hakkında yalan söylenmişti.O an telefonla konuştuğumu bilen tek kişi ben telefondayken beni arayan kişi olmalıydı.Telefonu kapattıktan sonra bir erkek arkadaşım ve bana sürekli taciz içerikli mesajlar yollayan numaranın aradığını gördüm.Taciz eden numarayı ve durumu savcılığa bildirdik.Daha sonra ifade verdim delil sunmam gerektiğini söylediler.Elimde somut delil bulunup da şüphelendiğim kişileri şikayet ettim.Birşey çıkmadı...Onlar değildi.Derken olay yaklaşık iki ay önce çığırından çıktı.Arayan adam "Kızınız bu aralar dışarı çıkmasın" demeye başladı.Korkmaya başladım.Halama gönderildim.Kimseye numarayı vermediğim halde halamın evi de aranmaya başladı.Ve olay patlak verdi.Arayanın kim olduğunu kendi imkanlarımızla tespit ettik.Hala ankesörlüden aranıyoruz.Fakat bugünkü duyduklarımdan sonra korkmaya başladım.Aynı olay mektup yoluyla yıllar önce bir tanıdığımın başına gelmiş.Ayrıntıya girmiyorum ama sıradan bir tesadüf değil.Tamamen aynı şeyler.Ne yapmam gerekiyor?Ailem bu konuda çok duyarsız.Karşımdakinin nasıl bir amacı olduğunu bilmediğim için korkuyorum.Yol gösterirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...
|
| Devrimci | Gönderilme Zamanı: 2010/8/1 12:45 |
Süper Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/10 Gönderen: Gönderiler: 170 |
Re: Yardıma ihtiyacım var..! Savcılığa huzuru bozmadan şikayetçi olacaksınız.Varsa telefon numarası veya mesajlar bunları da ekleyin.
|
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | |
| Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun | |