Hukukcu.com - Türkiye'nin Hukuk Portalı Forum Mesleki Dayanışma ve Yardımlaşma Alanı
nolurrr nolurr yardım edin bana görüşünüze ihtiyacım var:( | Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt |
| Gönderen | Gönderi |
|---|---|
| sewos | Gönderilme Zamanı: 2010/7/28 9:45 |
Acemi üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/28 Gönderen: Gönderiler: 3 |
nolurrr nolurr yardım edin bana görüşünüze ihtiyacım var:( arkadaslar selamalr hepinize.. benim bi sorum olacak ve görüşünüze ihtiyacım var ben. 88 doğumlu aöf den çeko lisans son sınıf öğrencisiyim. benim herzman en cok okumak istediğim bölüm hukuktu ama olmadı hayat sartları bizi bugüne kadar getirdi şimdi 1 senden fazla bi zmandır bir devlet bankasında sözleşmeli olara cağrı merkezinde calısmaktayım.bu sene akşam vardiyasına gecip gündüzleri ed dersaneye gidip sıkı bi calısmadan sonra hukuk okuma istiorum. sizce bu saatten sonra böle bişi yapmam olur mu?yani siz benim yerimde olsaydınız napardınız görüş ve önerilerinize cok ihtiyacım var:((simdiden hepinize teşekkür ederim
|
| Devrimci | Gönderilme Zamanı: 2010/7/28 14:35 |
Süper Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/10 Gönderen: Gönderiler: 170 |
Re: nolurrr nolurr yardım edin bana görüşünüze ihtiyacım var:( Azim ve Kararlılık vede imkan meselesi ,öyleki 70 yaşında hukuk diploması alanlar da yok değil.
|
| sewos | Gönderilme Zamanı: 2010/7/29 8:42 |
Acemi üye ![]() ![]() Kayıt: 2010/7/28 Gönderen: Gönderiler: 3 |
Re: nolurrr nolurr yardım edin bana görüşünüze ihtiyacım var:( eğer kazandığımı ve kalmadan okuduğumu düşünürsek 26 yaşında mezun olacağım..bu bir hukukcu için gec olur mu peki? yani mesleğimi sorun olmadan yürütebilir miyim başlayabilirmiyim bi yerden?
|
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | |
| Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun | |